1 januari de knop ging om en de beuk erin!
2018 net afgesloten en bijna het hele jaar thuis gezeten met een rugblessure die zijn tol had geëist zowel mentaal als lichamelijk. Ik zat niet lekker in mijn vel en sporten ging niet goed. Conclusie; je komt aan en veel ook! Dit moest anders.. ik sportte wel, maar bij een drukke overvolle gym waar de mensen het vooral druk hadden met zichzelf op de foto zetten en de apparaten bezet houden wat leidde tot grote irritatie van mijn kant.

Ik kwam bij Nick en Nydia terecht via wat zoeken op het internet naar een nieuwe sportschool in de buurt. Het concept van de small group trainingen sprak mij heel erg aan en naar een 1e telefoongesprek met Nick werd het enthousiasme al groter, tijd voor een proefles. De proefles viel zeer in de smaak vooral het open karakter bij binnen komen van de gym.
Je word meteen in de 1e warming up al meegenomen in het enthousiasme van Nick die luidkeels de oefening opnoemt en de herhalingen telt. Wauw deze begeleiding beviel mij wel.

Na de 1e les vertelde Nick mij over de fitclub die op het punt stond om te beginnen en of ik geen interesse had om mee te doen en dat er binnen een paar dagen een informatie avond zou zijn. Na de informatie avond was ik verkocht ik doe mee!
4 maanden lang kregen wij volop support d.m.v. op maat gemaakte voedingsschema’s, vet metingen en vooral iedere week weer nieuwe uitdagende trainingen. Vooral de tussentijdse metingen houden de drive hoog om het vol te houden zelfs als jij het resultaat niet ziet zullen de cijfers niet liegen.

De mensen in de gym supporten elkaar en zorgen ervoor dat je iedere keer weer voor de volle 100% ervoor gaat en de focus blijft houden om terug te komen. Ik ben in deze 4 maanden 13 kilo afgevallen en 7% lichaamsvet kwijt geraakt maar het allerbelangrijkste ik zit weer lekker in mijn vel en voel mij goed! De enige persoon die jou tegenhoudt ben jijzelf !!
En met de Professionele hulp van Nick en Nydia Ga je doel zeker halen!