Begin oktober 2017 ben ik begonnen bij InfinitySports. Ik sportte wel al bij basic fit, maar ik daagde mezelf niet meer uit en ging soms ook een week niet. Ik had behoefte aan sporten met wat begeleiding (lees schop onder mijn kont) Na een proefles bij InfinitySports was ik direct verkocht. Nick en Nydia waren erg aardig. Ze vragen ook wat je doelen zijn en ook wat je eet. Ik dacht dat ik mijn eten wel op orde had, had alleen wat moeite met de keuzes voor de tussendoortjes. Na het aangeven van wat ik zoal at, was de conclusie dat ik te weinig at en daardoor minder resultaat haalde uit het sporten. Wat ik at was prima maar de hoeveelheid kcal was te weinig, kreeg dus een schema met meer kcal. En ik moet zeggen dit beviel me wel, had een meer verzadigd gevoel. Plus een schema is echt makkelijk, hoefde ik zelf niet meer na te denken wat ik allemaal ging eten op een dag.

Eind oktober zouden zij gaan beginnen met een nieuwe FitClub. Of ik ook wilde mee doen. Ik heb getwijfeld om hier aan mee te doen, ik wilde niet afvallen in kilo’s en 20 weken is best lang dacht ik.

Maar toch erg nieuwsgierig wat het doet met je lijf als je zo’n voedingsschema met op- en afbouw volgt. Nou na 10 weken opbouwen was ik toch echt wat voller geworden. En ik vond de hoeveelheid eten toen best veel. Maar Nick en Nydia verzekerde me dat het echt goed zou komen, ‘let maar op in de afbouw gaat het er echt weer af en dan komen je spieren tevoorschijn’…hmmm ja ja?

Maar in die 10 weken afbouw ging alles wat erbij was gekomen inderdaad snel weer eraf. Mijn oude gewicht weer terug en vetpercentage wat omlaag, dus strakker in het velletje? Ik ben dus wat strakker geworden zoals ik graag wilde. En ik voel me fit in mijn lijf, meer energie en mijn mindset is positiever geworden.

Wat op een andere manier eten dus allemaal met je lijf kan doen. En zo leuk dat je met meerdere tegelijk aan die challenge mee doet. Je kan met andere sportgenootjes ervaringen delen. Ik vond het af en toe afzien, maar al met al super om dit te hebben meegemaakt.

Nick en Nydia bedankt voor deze ervaring. Jullie stoppen veel tijd in de challenges en helpen iedereen om hun doelen te bereiken, toppers!!!