De knop was om ……….Ik heb besloten om te starten met de Fitclub bij InfinitySports. De schema’s waren goed te doen, ik had er enorm veel houvast aan. Weten waar je aan toe bent en hoe laat je wat mag eten. Als ik een dag onderweg was, nam ik alles mee. Op mijn werk is gelukkig een magnetron, dus ik kon bijna altijd de tijden van de schema’s aanhouden. Het is dus te organiseren en te plannen, maar het kost wel even tijd. Ook het inplannen van het sporten liep vrij goed, waarbij het mij hielp om een vast ritme hierin te houden. Het lastigste in het begin vond ik te accepteren dat de kilo’s er niet meteen afvlogen, en dan moest ik ook nog opbouwen met kcal!! Ik heb in het begin veel gehoord dat ik geduld, geduld en nog eens geduld moest hebben en dat bleek gewoon te kloppen……..Ik viel echt wel af, zelfs al tijdens de opbouwfase.

Begin december zat mijn schema er op. Ik was 6-7 kilo lichter en al 26 cm kwijt. Net daarvoor was er een nieuwe fitclub van start gegaan, wat Nick op het lumineuze idee bracht om voor te stellen om er meteen een nieuwe fitclub achteraan te doen, maar dan in groepsverband. Ik heb hier ja op gezegd, en zo ging ik in een keer door met een nieuw op- en afbouwschema. Nu met groepsapp en veel meer mensen in dezelfde fase als ik, zodat je ook je ervaringen kun uitwisselen. Heel fijn!

Inmiddels zit het tweede schema er bijna op, zeven maanden na de start van het eerste schema. Inmiddels 11 kilo lichter en 33 cm kwijt. Ik ben heel erg blij met het resultaat en ik ben vastbesloten dit vast te blijven houden! Ik zit weer lekker in mijn vel en dat is waar het om ging.

Dus twijfel je nog of het jou ook gaat lukken: het kan