Juni 2018 ben ik de trotse moeder van Jessie-Lee geworden. Naast de gezelligheid die zij in huis brengt had ik ook te maken met slapeloze nachten, vermoeidheid en emotionele schommelingen. Dit zorgde soms voor enorme eetbuien die ik niet onder controle wist te krijgen. Natuurlijk verandert je lichaam na een zwangerschap; maar het grootste gedeelte van de kilo’s vlogen eraan na haar geboorte! Je geniet van iets moois en tegelijkertijd voel je die frustratie omdat je kleding alles behalve past.
Begin december zocht ik iets leuks om aan te trekken met de feestdagen. Ik werd gewoon emotioneel van een dag winkelen.. 1 tot 2 maten groter! Hoe is het mogelijk? In dezelfde week kwam een bericht van InfinitySports op Facebook over de volgende FitClub die in januari zou starten. Voor ik contact op nam met Nick had ik dubbele gevoelens: waarom lukt het mezelf niet? En anderzijds kwam het precies op het juiste momenten dat het voelde als ‘mijn redding’.

Tijdens de Fitclub trainde ik 3x per week en kreeg ik wekelijks een voedingsschema. Het schema gebruikte ik voornamelijk als leidraad. Ik gaf er al snel een eigen draai aan maar maakte wel de meest verantwoorde keuzes. Van de 7 eetmomenten per dag ben ik niet afgeweken. Zowel in de op- als afbouwfase heb ik geen extreme honger gehad; natuurlijk verlang je wel eens naar wat hartigs of een stuk chocolade. Maar ik zal heel eerlijk verklappen dat ik naast de cheatdagen ook nog wel eens een extra pizza naar binnen heb geschoven. Willen afvallen moet ook niet voelen als straf.

Inmiddels zitten de 20 weken erop en ben ik 34 cm kwijt, 6,7 kg lichter en 4,8% vet verloren. Ja, ik ben trots op dit resultaat maar ik ben er nog niet. Maar het allerbelangrijkste is dat ik weer lekker in mijn vel zit, me goed voel, mijn kleding weer past en de nachtelijke eetbuiten verledentijd zijn. Nick & Nydia bij deze wil ik jullie bedanken voor de leuke gevarieerde lessen, de verloren centimeters maar bovenal voor het balans, ritme en regelmaat dat ik weer heb terug gevonden.
Ga zo door!!