Op 5 januari was het dan zover. Samen met nog 10 andere cursisten was onze eerste training. Toen ik bezig was tijdens deze training dacht ik precies wat ik altijd dacht als ik ergens net aan begon. Dit kan ik niet, hoe ga ik dit volhouden?! De dagen daarna kon ik ook niet op mijn benen staan van de spierpijn. Het verschil met andere verwoede sportpogingen was alleen dat ik me op mijn gemak voelde en gemotiveerd werd!

Ik heb daarna ook nooit meer dat gevoel gehad en ben tot nu toe elke keer nog met plezier heen gegaan. We hebben nu één keer in de week een gezamenlijke SGT met de ‘N2 FitClub’. Daarnaast is er een vrije keuze om nog een SGT en een groepsles te volgen. Nick neemt na onze gezamenlijke training op dinsdag altijd nog even de tijd om met ons te zitten en het te hebben over onze voortgang en of het lukt met de voeding. Met zijn allen hebben we ook een appgroep. Het is altijd mogelijk om een vraag te stellen en binnen no time wordt er antwoord gegeven.

Op dit moment hebben wij twee meetmomenten achter de rug. Het eerste meetmoment was voor mij echt heel verrassend. In één maand tijd was ik 50 centimeter en bijna 10 kilo kwijtgeraakt! Van het tweede meetmoment mocht ik van mezelf niet zulke hoge verwachtingen hebben, maar tot mijn grote verbazing waren ook deze resultaten weer heel fijn.

In totaal ben ik nu 66,5 centimeter en een kleine 16 kilo kwijt. Ik ben benieuwd naar de resultaten van het volgende meetmoment, maar ben allang blij dat ik er zoveel plezier in heb. Zoals Mascha van de vorige afslankcursus zo mooi omschreef, ben ik ook ‘verslaafd’ geworden aan het sporten bij Nick en Nydia. Heel fijn om te zien dat zij zoveel passie hebben! Dat geeft mij heel veel energie.

De N2 FitClub is over een maand helaas al weer afgelopen, maar we gaan er nog volop tegenaan en daarna blijf ik zeker doorsporten! Nick en Nydia, bedankt tot zover! Jullie zijn ‘toppers’ om met jullie woorden te spreken. En de ‘afslankgroep’ ook super bedankt, heel fijn om dit met jullie te mogen doen