De knop is om. En dát is nou precies waar het om draait.

Ik was best wel tevreden, na het krijgen van twee kindjes. Ik kwam in de zwangerschap veel aan maar was er van overtuigd dat ik wel weer zou afvallen.

 

 

Maar dat gaat niet vanzelf. Ik kwam er achter dat als je kinderen gekregen hebt, onregelmatig werkt en geen idee van goede proporties hebt, afvallen echt niet lukt. Ik schreef mij in bij Infinty sports en startte met sporten. Ik vond het leuk maar echt veel resultaat boekte ik niet. Ik begon vaak weer aan nieuwe rages zoals koolhydraatarm eten. Van eiwitten had ik nog niet veel idee. Ik probeerde maar wat recepten uit maar af en toe een taartje kon toch zeker geen kwaad? Vorig jaar kerst werd ik ten huwelijk gevraagd. Die trouwjurk werd mijn nieuwe doel. Ik moest en zou slank zijn voor die tijd. Samen met wat andere meiden van Infinty sports startten we met een ‘Fitclub’. Per week een voedingsschema met een duidelijke opbouw en afbouw fase. Daarnaast drie keer per week gecombineerd sporten.

De knop ging om toen ik mijn eerste resultaat zag. Ik voelde mij gemotiveerd samen met Nick en Nydia en de andere sporters. Ik heb geleerd dat ik heel goed met veel minder lekkers kan en leer nog steeds porties beter te verdelen. Over de dag ga ik voorbereid op pad met eten waar over nagedacht is. Het schema is goed vol te houden als je die knop weet om te zetten! Ik ben na de afbouw begonnen met de opbouw en inmiddels 8 kg lichter en heel veel centimeters smaller. Mijn trouwjurk moest zelfs worden verkleind voor de grote dag. Ik heb nog nooit zo complimenten gehad over mijn lijf maar ook over mijn doorzettingsvermogen.

Ik ga niet zeggen dat het makkelijk is, sterker nog het is hard werken en veel laten. Maar inmiddels getrouwd en het doel bereikt maar ik merk dat ik nog niet klaar ben. Ik wil deze vibe vast houden.

Ik voel mij fitter dan ooit, in mijn drukke leven als moeder én vrouw!