De eerste weken heb ik ook een aantal keer Small Groep Training gedaan, maar uiteindelijk vond ik dat niet zo heel leuk. Ik wilde liever afgepeigerd worden in de grote sportzaal door Combat of KickFit lessen. Echt zweten!! Toen ik ongeveer 5 maanden aan het sporten was startte er weer zo’n inmiddels bekende challenge. Geïnspireerd door onder andere deze meiden http://www.infinitysports.nl/op-je-40ste-strakker-slanker en http://www.infinitysports.nl/2-kinderen-en-een-sixpack/ben ik ook met de fit challenge gestart.

Tijdens de opbouwperiode viel ik al flink af. Niet normaal. Ik moest wel minimaal 1 keer per week aan krachttraining (de Small Group Training) doen om spiermassa op te bouwen. Dit deed ik dus naast 2 a 3 keer per week groepslessen Combat. Uiteindelijk valt hetgeen je mag eten best mee. Veel kip en rijst, maar toch overdag met veel variatie. Als je maar op je macro’s let (de verhouding koolhydraten, vet en eiwitten). Het afbouwen was de laatste weken wel even discipline. Niet meer cheaten met eten en geen druppel alcohol zorgt ervoor dat je ook in je koppie weet dat je even moet aanpoten.

 

Ok, minimale inname van koolhydraten zorgt ervoor dat je beetje chagrijnig bent…maar uiteindelijk is het resultaat om vrolijk van te worden. Ik ben flink wat centimeters kwijt, toch bijna 2 kleding maten! Ik kan weer makkelijk in maatje 38 (ik ben er nog niet, maar dat gaat zeker goed komen) Bij komend voordeel voor mij was ook dat mijn darmflora baat heeft bij de eetschema’s. Ook dat geeft extra plezier tijdens de groepslessen die ik volg.

 

Ik hoop dat ik je net als de andere sporters een inkijk heb kunnen geven in onze sportschool. En ook ik val in herhaling als ik zeg dat het echt gezellig is, leuke mensen en je echt gemotiveerd wordt door de trainers onder leiding van Miss en Mister Inifinty…..Nydia en Nick!

Wellicht tot snel,