Het resetknopje.
Afgelopen november ben ik bij Nick en Nydia terecht gekomen.  Ik was op zoek naar een resetknop. Ik was namelijk heel erg onregelmatig aan het eten en ik zat niet lekker in mijn vel. Omdat de aanbieding van InfinitySports goed was heb ik mij aangemeld. Niets geen honderden euro’s voor een personal training en/of voedingsschema, gewoon normale prijzen. Ik ging de uitdaging aan…. en met succes!

Ik ben meer dan 30 centimeter kwijt geraakt op verschillende punten en 5 kilo aan gewicht. Ik heb wel een flinke strijd met mezelf moeten voeren om voor de centimeters te gaan in plaats van de kilo’s en dat is echt waar. De centimeters geven aan hoeveel je kwijt bent en hoe je er daadwerkelijk uit ziet. Spieren zijn zwaarder dan vet. Maar toch, die strijd, het blijft lastig maar het komt echt goed!

Nick En Nydia geven overigens dit zelfde advies en zijn erg betrokken bij mijn afslank proces. Elke keer dat ene stapje verder. Zij proberen alles eruit te halen wat erin zit. Dit is voor mij echt een pluspunt wat betreft het sporten bij InfinitySports. Dan hebben we nog niet eens gesproken over de ruimte, de medesporters en de hoeveelheid lessen…. Ik ben blij dat ik InfinitySports gevonden heb! En wanneer ik even uit balans ben dan pak ik weer een voedingsschema erbij en gaat mijn resetknopje aan en raak ik niet uit balans.