Ongeveer September 2018 was ik voor het eerst bij InfinitySports komen trainen omdat mijn vrouw Sarah er al trainde. Ik vond het gezellig om samen op dezelfde sportschool te gaan sporten i.p.v. apart. Zelf sportte ik wel al op een andere sportschool maar daar trainde meer op kracht i.p.v. op mijn figuur. Ik kwam er al snel achter waar Sarah het telkens over had, over hoe leuk en gezellig de sfeer is bij Infinity en dat je goede begeleiding en voedingsadviezen krijgt bij van Nick, Nydia en Mike. Iedereen elkaar helpt tijdens  het sporten.

Ongeveer in Maart/April zou er een nieuwe droogtrain challenge beginnen en Nick vroeg aan mij of ik eventueel mee zou willen doen.
Aangezien ik ongeveer 98 kilo woog en een aardige bierbuik had gecreëerd zei ik nog dat dit een onmogelijke opgave zou zijn binnen 8 tot 10 weken om deze eraf te gaan trainen en diëten.

Nick zei dat als ik mij gewoon aan het schema zou houden en geen alcohol meer zou drinken in deze periode dat het helemaal goed zou komen,… Ja vast lachte ik nog, maar ik zal het doen! Ik moet zeggen dat het af en toe niet makkelijk was, maar gelukkig was er 1 avond in de week waar je een cheat maaltijd mocht hebben en je even lekker kon bunkeren.

Na 10 weken mocht het resultaat er ook echt zijn!

Ruim 15 kilo lichter, een hoop vet minder en geen buik meer! Als je daarna gewoon goed op je voeding let zoals je geleerd hebt is dit ook prima vol te houden.

Nick, Nydia en Mike super bedankt voor alle hulp!