Al een tijdje had ik het idee om een keer meer mee te doen met de Droog-train challange. Niet om af te vallen, maar voor wat meer spierdefinitie. Ik vind het leuk om aan mezelf te werken en een uitdaging aan te gaan. Nick ken ik van de opleiding oefentherapie en zodoende volg ik Infinitysports en zag ik regelmatig iets voorbij komen over deze challenge en de mooie resultaten.

Eind vorig jaar ben ik werk gaan maken van het idee om mee te doen. In december begon ik met bulken (ideaal rond de feestdagen ?). Leuk om te ervaren dat je fysiek sterker wordt, maar het is ook een mentaal proces. Ik had bijv. wat moeite met de weegschaal die in eerste instantie eerst omhoog ging. Elke twee weken planden we een meetmoment wat toch elke keer wel weer even spannend was, maar er ook voor zorgde dat ik gemotiveerd bleef, omdat je ziet dat er wat gebeurd. En daar doe je het voor.
Vanaf april ben ik gestart met cutten.

Dat was over het algemeen goed vol te houden, maar op sociaal vlak soms best lastig. Daar moet je je vooraf echt op instellen. En vooral niet opgeven.
Maar uiteindelijk na een cut van 4 en halve maand heb ik voor mezelf een resultaat behaald waar ik best trots op ben. ?