Je ziet er goed uit!
Hoe vaak ik dit al heb mogen horen, al dan niet als compliment ?.
Ik volgde de Facebook pagina van Nick en Nydia, InfinitySports, al een tijdje. Ik zag regelmatig geweldige resultaten voorbijkomen van mensen die prachtige resultaten behaalden bij de FitClub maar dacht bij mezelf: dat zal wel een of ander Spartaans regime zijn wat niet vol te houden is. Als ervaringsdeskundige op het gebied van elk mogelijk dieet (ook het beruchte shake dieet waarbij ik kilo’s heb verloren, terug gekregen maar ook mijn stofwisseling om zeep heb proberen te helpen), dacht ik wie weet gaat dit me wel een keer lukken. Sja, uiteindelijk is er maar een manier om erachter te komen: gewoon doen!

Na de informatiebijeenkomst moest het dan toch echt gaan gebeuren. Ik kreeg al een gouden tip mee: voorbereiding is alles! En een uitspraak van Nydia is in mijn hoofd blijven hangen: alcohol stopt de vetverbranding!
Vol goede moed ben ik aan de FitClub begonnen niet wetende waar het schip zou stranden, maar ach ik zou het wel zien. Nog niet echt durven te hopen.

Helaas had ik een fysieke tegenslag waardoor ik me wel aan het voedingsprogramma heb kunnen houden, maar er niet bij heb kunnen sporten. Gedurende het hele programma heb ik nooit het idee gehad er alleen voor te staan. Nick en Nydia motiveren en ondersteunen je waar ze kunnen, per mail, via de groepsapp, met fijne recepten. De Fitclub heeft me veel gebracht en ik had werkelijk nooit kunnen vermoeden dat ik zulke mooie resultaten kon behalen! Ook belangrijk is dat ik het goed heb weten te combineren met mijn gezin, geen rare exotische voedingsmiddelen maar “gewoon” gezond eten. Het eindresultaat is dat ik voor mijn gevoel ook een prachtig resultaat heb mogen behalen dankzij de Fitclub. Nadelen?

Die zijn er eigenlijk niet. Je moet uiteraard wel over een gezonde dosis doorzettingsvermogen beschikken en volhouden. En daar helpen Nick, Nydia en je mede-Fitclubbers je geweldig bij! Al schrik ik soms nog middenin de nacht wakker met de stem van Nydia in mijn hoofd: Let op, alcohol stopt je vetverbranding!! Over motiveren gesproken ?…. Het werkt echt. Nu is het een kwestie van wennen aan de nieuwe ik en dat is weer een heel nieuw verhaal.